Grenzeloos talent

Europese arbeidskrachten

EU Direct is je partner in het grenzeloos toegang geven aan talenten in de techniek, logistiek, productie en foodsector. Nog nooit was het inhuren van Europese arbeidskrachten zo eenvoudig. De juiste kandidaten worden naar Nederland gehaald en goed voorbereid voordat ze aan de slag gaan bij onze relaties. Alles wordt door ons geregeld. Wij zorgen voor goede huisvesting en vervoer voor de kandidaten. Ook de complete personeelsadministratie nemen we voor onze rekening.

Comfortabele personeelsoplossingen

Kandidaten komen bij ons in dienst. Dat betekent dat wij juridisch gezien verantwoordelijk zijn voor het arbeidscontract, de salarisbetaling, afdracht van belastingen en doorbetaling en begeleiding bij verzuim. Zowel kandidaten als opdrachtgevers profiteren van deze comfortabele verstandhouding.

Flexibele arbeidscontracten op maat

De manier waarop arbeidskrachten bij ons in dienst komen, varieert. We kunnen de arbeidskrachten plaatsen op uitzendbasis, loonbasis of detacheringsbasis . In goed overleg met alle betrokken partijen komen we overeen wat de beste oplossing is. Omdat elke situatie anders is, bieden wij maatwerk personeelsoplossingen.

Betrouwbaar en gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd. Maar vooral zijn we een prettige en deskundige gesprekspartner die de belangen van zowel kandidaten als opdrachtgevers op zorgvuldige wijze behartigt.

Ons talent

Zoek je werk in de techniek, logistiek, productie of foodsector?

Technisch talent

Onze ervaren vakkrachten zijn gecertificeerd, gemotiveerd en blijven bij ons up-to-date.

Lees meer

Logistiek talent

Op elk moment van de dag kunnen onze logistieke medewerkers aan de slag.

Lees meer

Productie talent

Productiewerk is heel divers dus ook voor jou hebben we tal van mogelijkheden.

Lees meer

Food talent

Onze ‘foodies’ vinden kwaliteit en hygiëne belangrijk en zijn gekwalificeerd.

Lees meer

© eudirect.nl | disclaimer | webdesign: prode